Nedräkning till Jorden runt

ensamt...

Just nu känner jag mig verkligen superensam!! Var länge sen jag kände såhär... idioten i lägenheten ovan spelar idiotisk musik superhögt och sitter helt ensam i min lägenhet och kollar på melodifestivalen. Kan man känna sig mer uslig? Emil är på klassfest och jag e ensam hemma! Mamma ringde för någon timma sen och berätta att Ebba ska sova här så nu blir det att antingen sitta uppe och vänta på henne halva natten eller gå och lägga mig och sen inte kunna somna om när hpn väl kommer hit. Vilken vinn, vinn situation för mig!

När jag är ensam börjar jag alltid tänka. Just nu går tankarna till en person som jag saknar väldigt mycket. Jag hoppas att du om du läser detta förstår vem du är. Du gör mig alltid så glad och varm och jag hoppas du blir glad av att ha mig i ditt liv också.

Dagen har inte innehållit så mycket egentligen. Gick upp, käka frulle, kolla OS invigningen och sen så städa vi eftersom Emil skulle ha förfest här men sen så visa det sig att dom inte kom trots allt. Lite konstig stil egentligen för det är inte riktigt första gången det händer heller. Men det är nog bara jag som ställer in mig på saker och även om det är jobbigt så blir jag besviken när saker ändrar sig. Har i alla fall varit ensam sen klockan fem och eftersom jag inte är på 100% toppen humör så är det jobbigt. Sara tur att du kommer hem snart för jag längtar så mycket efter dig. Behöver ha någon som du att prata framtid med.

Nu blev det tyst där uppe.... undra va som hände! Aja nu ska jag kolla melodifestivalen!