Nedräkning till Jorden runt

”Säg det till alla vi är på väg...”

Så var vi då slutligen på väg... klockan 15.57 rullade tåget ut från Kalmar central, om några timmar är vi framme i Köpenhamn och imorgon bär färden vidare mot Krabi i Thailand. De senaste dagarna har varit en blandning av avsked, förväntan och nervositet främst ägnade åt packning och städning även om jag klämde in en och annan spökvandring samt en sväng på Bio. Underligt att säga hej då till slottet för att återkomma först i juni...! 


Såhär vacker var man inför sista Fasor och illdåd för i år.

Nu är lägenheten ren och tömd (på allt smått i alla fall...), sista dagen på jobbet avklarad, ryggsäcken packad, och ompackad ett flertal gånger (hur man ska klara sig på enbart det som ryms där i sex månader är en gåta!), och vi är på väg!! 


Städning tar dig till nya höjder

De sista dagarna bodde vi hos mamma och pappa vilket var ovant men trevligt, nu blir det dock spännande att starta vårt äventyr på allvar! Imorgon flyger vi alltså först till Krabi där vi ska spendera våra första dagar. Eftersom flygbolaget bestämde sig för att boka om oss och sen fick fixa det åker vi först ner till Köpenhamn för att sen flyga till Stockholm och så ner igen mot Thailand. 


Packat och klart (sen kom Fredrik på att han skulle ha en sak längst in, längst ner...)

På väg!

Over and out!