Nedräkning till Jorden runt

Apelryd vinnare av skolkampen för 2:a året i rad!

Jaha då var denna dagen snart till ända. Jag ville verkligen inte gå upp i morse men lyckades efter mycket om och men pallra mig upp ur sängen och få på mig lite kläder innan det var dags att dra till skolan och ha den mest meningslösa Gruppledarlektionen hittills. Han som skulle hålla i den kom inte så vi hade passiv stretching och slappade. Detta var vår enda lektion denna dag då eftermiddagen ägnades år den årliga skolkampen. Varje år möts Båstads tre gymnaiseskolor och tävlar i fotboll, volleboll och löpning. Vinnarskolan får en stoor pokal, ja och så äran förstås! Förra året vann apelryd och idag var det alltså dags att försvara mästartiteln. Det är i och for sig mestadels Idrottsledarna som svettas och kämpar på planerna. Vi andra är hejarklack. Något vi i min mening gör väldigt bra! man hör åtmindstone vart apelrydarna sitter. =D Till en början var vädret lite knäppt och vi som hade förberett oss på en solig och varm dag fick sätta oss under tak när regnet hälsade oss välkomna till Örebäcksvallen. Men snart letade sig solen fram bland regnmolnen och vi kunde gosa ner oss i gräset, sola och heja på våra duktiga ilare. Vi loosade i fotbollen men vann volleybollen och efter en (i alla fall till att börja med) rysare i löpningen vann vi även där och stod återigen som segrare i denna prestigefyllda tävling och fick ta med oss bucklan tillbaka till skolan. Där den står ståtligt i expeditionens fönster.

Efter tävlingen bar det av till skolan och årets sista DFG möte. Trevligt, Trevligt! jag hoppas att det ska gå bra för våra kära ettor nästa år för nu återstår endast vår avslutning detta läsår. Eftermiddagen ägnades även åt småprat med Daniel och ett välbehövt och avslappnande varmt bad. Imorgon blir det opponering samt fika på café utsikten. =D

Bjärnum

Jaha så var det över! Fy fanken att man kan ha så roligt! Tror nog aldrig jag har haft så skoj tidigare. Fast dagen började inge bra. Gick upp i ottan, halv sex. Duschade, packade och åt frukost. Kom iväg i rätt tid och allt flöt bra fram tills jag kom till Laholm. Då körde lilla jag vilse och hamna på fel väg. Ringde Mor och far i panik och dom fick leda mig rätt. Lite smått stressad och upprörd nådde jag i alla Markaryd och hämtade upp Johanna innan vi begav oss mot Bjärnum. Väl framme fick vi köa för att få nummerlappar och från den stunden hette jag nummer nitton. Vi fick en massa information och såg en show med dom nuvarande M1.orna. Sen började grupp ett som jag tillhörde med Dans. var oerhört roligt. det var den delen jag varit mest nervös för men det gick toppen och var bara superkul. Alla var jättepeppande och glada, Efter dansen hade jag en ganska lång väntan innnan jag hade sångprov och sedan intrevju. Sången gick halvdant men intervjun gick topp. Vi avslutade dagen med teaterprov som var skitkul och gick super. Efter en väldigt utmattande men givande och rolig dag begav jag mig hemmåt. Solen sken och jag har nog aldrig varit så lycklig. Åkte till Emil och kolapsade typ. Sen åt vi grillat, spelade X-box och så hade vi massage. vilket va hmm... ont och skönt! Klockan elva dråsade jag i säng efter min dag i Bjärnum!

Idag har jag bara legat och latat mig och ja varit ute och gått. Känns som musten har gått ur mig. Men imorgon är det skola igen även om jag i och för sig bara har en lektion. Tre veckor kvar till studenten sedan bär det av hem till Kalmar igen efter tre år här. Tänka sig va tiden går och vad saker förändras.

Paniiik!

Jag trodde verkligen inte att det gick att bli mer nervös än jag var igår kväll men tydligen gick det helt utmärkt att bli  än mer full med fjärillar i magen! Håller på att spricka känns det som och den andra delan av mig vill typ spy eller springa och gömma mig. Vill nog kalla det skräckblandad förtjusning! Halva mig vill gömma mig och den andra halvan hoppar av glädje för att det är dags. Nu får jag nog sluta skriva och försöka lugna nerverna! Hoppas att alla håller tummarna för mig imorgon!!