Nedräkning till Jorden runt

En månad kvar!

Sommar och sol! Nu har jobbandet kört igång på riktigt så undertecknad sitter instängd på Coop och betjänar gnälliga och arga kunder hela dagarna medans alla lyckliga semesternissar ligger och steker på stranden. Fast ska inte klaga är faktiskt riktigt roligt för det mesta och alla är inte arga även om ganska många har taggarna vända utåt när de tar vägen förbi kundtjänst. Igår var nog den mest hektiska dagen hittills. Satt inte ner på sju timmar utan vi fick springa runt som yra höns hela bunten för det var verkligen otroligt mycket folk. Jag undrar om alla pysar helt plötsligt tröttnat på stranden och bestämt sig för att nu ska vi handla på Coop forum. Vi hade hur många kassor som helst öppna och trots detta var köerna långa och folk var arga och irriterade. satt i Shop express så det var mig alla skällde på eftersom de inte fick lov att gå i min kassa. Tursamt nog var det en trevlig grupp människor som jobba igår så vi höll modet uppe tillsammans. Slutade kvar över tio och då var benen som spagetti.

Igår var jag i Växjö och kollade lägenheter. Nu är det alltså klart att det är dit kosan bär om lite drygt en månad. Hoppas att jag får någon av lägenheterna som jag kollade på igår. Beskedet kommer på måndag tror jag. Har börjat längta men samtidigt är jag lite rädd. Helt plötsligt ändras livet igen. Jag ska flytta igen och denna gången så flyttar jag till något helt nytt igen och det är lite skrämmande faktiskt. Som 2006 när jag flytta till Båstad. Sen dess har jag bara flyttat till saker jag känner till. Om lite drygt en månad styr jag flyttlassen till mitt nya hem och en ny start. Bort från det som har gjort mig trygg i ett år. Jag kan inte hjälpa att jag är lite smått nervös och så men jag ser fram emot det. En månad kvar på Coop och sen smäller det.

Jag minns den där dagen i augusti för fyra år sedan som om det vore igår. Vi åkte tidigt. Jag hade en rosa tröja på mig för att jag ville kunna vara precis vem som helst när jag kom dit och jag hade aldrig haft rosa på mig tidigare så tyckte det va ett bra sätt att börja om på nytt. Jag hade aldrig mer rosa i Båstad. Men jag fick börja om på nytt och det var precis det jag önskade mest då när jag påbörjade min Båstadresa. Tänk så mycket ett så litet beslut kan göra för att ändra en persons liv.
Jag måste tro att det kommer likadant denna gången!


"Vi ska minnas det som varit som en kunskap av livet. Vi ska minnas det som hänt oss som en del av livets gåva"

Lite bilder alá Båstad!

Okey har faktiskt fått tummen ur och använt min kamera litegran... Här är lite bilder från gårdagen!
Tennisinvigningen på Centercourten!

Sånguppträdande av Eric Saade

Sånguppträdande av Eric Saade. hmm...Hittade en väldigt hög blomma på vägen hem!Nenya älskar Båstad och njuter i det fina vädret!Och det gjorde jag med! =D

Imorgon måste jag åka hem. =( Vill inte, vill inte, vill iiiiintee! Men måste! Gråter inom mig redan nu!

Minnen, sol, bad, glass och tennis... Båstad! <3

Båstad, underbara Båstad. Så många minnen dyker upp i skallen när jag är här. Va jag tog allt för givet under de åren jag bodde här. Det är så vackert, vilken utsikt, så grönt, så fint. Okey jag är lite sentimental! Är i alla fall i Båstad just nu för den som inte förstått det.

Har varit duperdålig på att skriva i bloggen i flera veckor nu. Upplysningsvis så kom jag inte in på Bjärnum =( 
så de senaste veckorna har varit fyllda med funderingar på hösten och vart jag ska ta vägen till hösten. För tillfället lutar det mest åt Växjö men hinner nog tvivla många gånger till innan beslutet är fattat. Har haft några veckors semester nu innan jag börjar jobba på onsdag. Men har trots det jobbat en del vikariepass.

Kom till Båstad i fredagsnatt eller rättare sagt lördag morgon. Jobbade till kvart över tio på kvällen och sen körde jag. Tror att jag såg en varg på vägen... kan ha varit en hund också hehe... men det låter så mycket coolare att säga varg! Gårdagen fylldes av sol och årets två första riktiga dopp. Nice! Fast det hör nog till när man badar i Sverige att man ska våndas iför varje dopp. Var nere vid Emils "ruff" och njöt av den underbara dagen. Idag var Emil ledig så vi stack ner på invigningen av Tennisveckorna. Åt glass, kollade uppvisningstennis och Eric Saade som uppträdde. Efter en uppiggande eftermiddagslur så åkte vi till DRivan och spelade tennis. Jag vill inte påstå att jag är bra på det men gud va skoj det är. Måste spela oftare. Kanske är ett alternativ till artisteriet. Skulle ju verkligen vara en totalomvändning. =P

Har två dagar kvar innan det bär av hemmåt för att börja jobba. Imorgon ska jag njuta av mer sol, bad och glass och på tisdag ska jag kolla på lite tennis. =D  
Don't lose your way
With each passing day
You've come so far
Don't throw it away
Live believing
Dreams are for weaving
Wonders are waiting to start
Live your story
Faith, hope & glory
Hold to the truth in your heart

If we hold on together
I know our dreams will never die
Dreams see us through to forever
Where clouds roll by
For you and I

Souls in the wind
Must learn how to bend
Seek out a star
Hold on to the end
Valley, mountain
There is a fountain
Washes our tears all away
Words are swaying
Someone is praying
Please let us come home to stay

If we hold on together
I know our dreams will never die
Dreams see us through to forever
Where clouds roll by
For you and I

When we are out there in the dark
We'll dream about the sun
In the dark we'll feel the light
Warm our hearts, everyone

If we hold on together
I know our dreams will never die
Dreams see us through to forever
As high as souls can fly
The clouds roll by
For you and I