Nedräkning till Jorden runt

No news! =( Fjärillarna har övertaget!

Inget besked från Astrid Lindgrens Värld this far! Börjar bli ganska trött på att vänta. Väntan gör att nervositeten stiger och antalet fjärillar i min mage ökar i antal för varje timma som går. De sa att vi skulle få besked inom en vecka och det skall enligt mina uträkningar betyda att imorgon är sista dan på denna väntans vecka, då jag var i Vimmerby förra Tisdagen, något som jag starkt håller tummarna för! Tålamod har aldrig varit min starka sida!
Keep your fingers crossed!

Oskarsgalan!

Hemma i Växjö igen efter en trevlig helg i Kalmar. Fredagen förgylldes av en fantastisk Kast- fest med underbara människor även om den tog slut tidigare än vad jag är van vid gällande Kast fester! Men lekar lektes, jag och Annabelle var värdelösa på musikquis och bål dracks! På lördagen var det melodifestivalen som gällde tillsammans med en kär vän och idag har jag ägnat mig åt spexrep för hela slanten. Roligt roligt som vanligt! Börjar äntligen få koll på rollen. Känns mycket bra!
Ligger för tillfället nerbäddad i sängen och försöker hålla mig vaken då Oskarsgalan börjar om någon halvtimma men känns som jag är på väg att ge efter för mina blytunga ögonlock trots att jag hade bestämt mig för att se galan i år! Varför måste den förbannade ceremonien vara så himla sent för? Okey jag vet att det sänds från USA, är inte helt borta även om jag numera har på papper att det inte finns nått där uppe! Men ändå... Dom hade väl kunnat tänka på stackars lilla mig här borta i iskalla Sverige som inte orkar hålla sig vaken såhär sent!

Kalmar, Ida is in the house!

Tjoflöjt alla glada! Befinner mig för tillfället i Kalmar stad, eller rättare sagt en bit utanför i föräldrahemmet, och förbereder mig för en fullspäckad helg, relativt i alla fall. Kvällen har förgyllts av ett spexrep med härliga människor och många skratt. Dagen har annars varit fylld med skola och bilåkning. Men helgen va det ju! Imorgon smäller det, KAST-fest vilket innebär en av de bästa festerna på året! Lördagen blir nog lugn med melodifestival på något sätt och på söndag är det spexrep igen + jobb men det försöker jag ignorera så länge jag kan.
Inget besked om ALV ännu så hoppet lever kvar. Tröttheten har hägrat i mig denna dag så snart blir det till att ge upp och gå och nana kudden, måste ju vara pigg imorgon!