Nedräkning till Jorden runt

Fullmoon canoe och brasiliansk film, här händer det grejor!

Sitter på biblioteket och pluggar för nästa veckas prov så det känns som ett bra tillfälle att uppdatera bloggen lite med info om veckans påhitt. Största delen har varit vardag å vardagslunk. Skola, plugg, middagar i Shafers och träning men lite skoj har minsan hänt me. I onsdags var jag och Jay på Fullmoon Canoe med skolans utomhussport sektion eller vad man nu ska kalla dom. Vi paddlade helt enkelt kanot i månskenet vilket va läskigt i början, mysigt i mitten å kallt i slutet. I det stora hela en väldigt skoj å härlig upplevelse. =) Men måste säga att jag tyckte det var något mörkt när vi började projektet, pannlampa till trots. Som tur va så vande sig ögonen. Blev även övertalad att prova på fler saker i framtiden så på måndag ska jag prova på klätterväggen i gymmet. Intressant händelse nummer två denna vecka var filmkväll med brasiliansk film. Har aldrig sett en film på portugisiska förut så var rätt intressant, tursamt nog hade den engelsk undertext annars hade det nog varit svårt att hänga med. Nästa film blir på svenska har jag bestämt. Det måste ju vara rättvist. Det var en kort update, nu ska jag fortsätta plugga för måndag å tisdags båda prov å lyckas motstå Elenas och Jays tjat om att jag ska följa med till Washington ikväll för att gå på David Guetta konsert. Jag har verkligen inte tid men dom jobbar metodiskt och jag är rädd att min viljestyrka börjar vackla. Önska mig lycka till!
Over and out

Vår eller vinter, kan vädret bestämma sig?

Jaha då snöar det som bara den utanför fönstret igen. Vädret här i Virginia verkar inte kunna bestämma sig för om det ska vara vår eller vinter, ja till å med om det ska vara sommar eller vinter. Det är lite Sverigevarning över det hela, där man ena stunden gläds åt vårsolen å tanken på att vintern nog är över för att i nästa se ut genom fönstret å svära åt ett nytt snöoväder. Skillnaden är dock att här så är det inte hopp mellan vår å vinter, utan som jag sa, mellan sommar å vinter. Ena dagen promenerar man runt i linne för att i nästa stund klä på sig så man liknar en michelingubbe alá Sverige. Förra helgen promenerade jag svettandes till affären med Jay och Elena i bara t-shirt för att på vägen hem överraskas av värsta monsunregnet. Jag var dyngsur när jag väl kom hem. I går pratade vi om att det var riktigt varmt på vägen hem efter kvällens middag å att våren nog va på väg, idag så öser snön ner. Ja den öser verkligen ner, ni vet sån där snö med gigantiska flingor i sådana mängder att man knappt ser ut genom fönstret, sån snö som gör en lycklig i november men väldigt irriterad och arg i mars å som tvingar ut mamma med snöslungan varannan timma. Vi får se va som händer under morgondagen då skolorna här stänger för minsta lilla snöflinga. VCU brukar dock hålla öppet även om det står klart att amerikaner inte kan köra bil i snö!
Over and Out

Liten hälsning till mormor och morfar!

Då jag inte kan skriva några sms till Sverige för tillfället med mitt fåniga amerikanska abonnemang så får det bli ett meddelande/ hälsning här istället. Mamma berättade om operationen på tisdag så jag vill mest önska lycka till och säga att jag tänker på dig mormor! Det kommer säkerligen att gå jättebra! Hoppas livet leker därhemma för världens bästa morföräldrar!
Kramar till er båda!