Nedräkning till Jorden runt

Produktiv dag!

Idag har jag städat min lägenhet, pluggat... lite grann i alla fall. Kapitel ett i "the Age of Migration" är avklarat. Har sedan under eftermiddagen orienterat mig fram i stipendievärldens fantastiskt komplicerade djungel och även ägnat en sju helsikes energi till att fylla i diverse ansökningshandlingar. Lyckades glömma bort tiden så missade mitt träningspass, men får kompensera med en löprunda imorgon. Får trösta mig med att energin och tiden kanske resulterar i pengar.
Dags att slänga in en maskin tvätt och sen bege sig mot affären för det börjar tryta i kylskåpet nu!

Party, Party!

Snart off till Jens för inflyttningsfest och lajbans! Skojsigt värre med festande i Kalmar! Igår vart det förfestmys och bowling med Kast-pysar och ikväll party party! =D Gick väl si och sådär på bowlingen. Bättre än det gjort vid flertalet gånger innan. Gissar att allt bowlande i Båstad har gett lite lite resultat trots allt, vem hade trott att alla after school kvällar med Lillemor, Niclas, Andreas och kompany skulle leda till att jag slapp göra bort mig igår.
Dagen har gått i flitens tecken! Jobbat och stått i! Men nu är det helg och ledighet!
Over and out!

Tågtrassel!

I Kalmar och latar mig! Njaeee... var uppe tidigt och jobbade denna dag, eller tidigt och tidigt. Jag tyckte det var tidigt! Har varit tvungen att vakna innan åtta två dagar i rad nu och när man är van att sova till nio-tio så blir sju ganska tidig. Igår var det tenta i kursen Cultural and Interpersonal reactions, 8 timmars skrivande. Jag och Angelica följde våra vanliga rutiner med köksbordet mitt i rummet. Gick faktiskt helt okey! Efter det så bar det av till Kalmar, dock blev det lite smått kaotiskt då en lastbil just denna dag valt att köra rakt in i viadukten som tågen kör över vilket resulterade i att tågen liksom stannade i Växjö. Tog mig trots allt till Kalmar bara en timma sen trots krockade lastbilar och brinnade träd på tågrälsen.
Idag har jag jobbat i byggkassan från åtta till tolv. Blev en jätterush runt tjugo över elva men överlag så gick det bra! Ikväll blir det bowling med kast pysar! =D