Produktiv dag!

Idag har jag städat min lägenhet, pluggat... lite grann i alla fall. Kapitel ett i "the Age of Migration" är avklarat. Har sedan under eftermiddagen orienterat mig fram i stipendievärldens fantastiskt komplicerade djungel och även ägnat en sju helsikes energi till att fylla i diverse ansökningshandlingar. Lyckades glömma bort tiden så missade mitt träningspass, men får kompensera med en löprunda imorgon. Får trösta mig med att energin och tiden kanske resulterar i pengar.
Dags att slänga in en maskin tvätt och sen bege sig mot affären för det börjar tryta i kylskåpet nu!

Party, Party!

Snart off till Jens för inflyttningsfest och lajbans! Skojsigt värre med festande i Kalmar! Igår vart det förfestmys och bowling med Kast-pysar och ikväll party party! =D Gick väl si och sådär på bowlingen. Bättre än det gjort vid flertalet gånger innan. Gissar att allt bowlande i Båstad har gett lite lite resultat trots allt, vem hade trott att alla after school kvällar med Lillemor, Niclas, Andreas och kompany skulle leda till att jag slapp göra bort mig igår.
Dagen har gått i flitens tecken! Jobbat och stått i! Men nu är det helg och ledighet!
Over and out!

Tågtrassel!

I Kalmar och latar mig! Njaeee... var uppe tidigt och jobbade denna dag, eller tidigt och tidigt. Jag tyckte det var tidigt! Har varit tvungen att vakna innan åtta två dagar i rad nu och när man är van att sova till nio-tio så blir sju ganska tidig. Igår var det tenta i kursen Cultural and Interpersonal reactions, 8 timmars skrivande. Jag och Angelica följde våra vanliga rutiner med köksbordet mitt i rummet. Gick faktiskt helt okey! Efter det så bar det av till Kalmar, dock blev det lite smått kaotiskt då en lastbil just denna dag valt att köra rakt in i viadukten som tågen kör över vilket resulterade i att tågen liksom stannade i Växjö. Tog mig trots allt till Kalmar bara en timma sen trots krockade lastbilar och brinnade träd på tågrälsen.
Idag har jag jobbat i byggkassan från åtta till tolv. Blev en jätterush runt tjugo över elva men överlag så gick det bra! Ikväll blir det bowling med kast pysar! =D

I am Stuck!

Känner att skallen inte alls är med idag! Ingen kreativitet alls!

Social! Duktiga jag!

Är riktigt stolt över gårdagen! Var typ social hela kvällen! Pratade med pysar som jag inte pratat med på evigheter, både Mattias och Martin. Oj det blev mycket M-pysar märker jag och mycket pratande, Ida gillade! Lyckades dessutom ringa Mattias när han inte var upptagen vilket måste vara första gången någonsin ungefär. Mycket trevligt. Fick även ett skype samtal från andra sidan Atlanten, även det var mycket roligt för har inte pratat med Martin på ett bra tag heller! Jobbigt bara med sex timmars tidsskillnad så jag var hyfsat trött på sluttampen! Hemma i Växjö igen med en snarkande vovve sovandes på sängen och magen fylld med frysta hallon. Man blir väldigt trött av att leka revisor en hel dag eller rättare sagt, klipp och klistra siffror, och då måste man unna sig lite hallon. Har dock märkt att om man äter för många så fryser magen och då fryser hela jag! Burr! snart blir det nog att krypa ner i sängen! Är helt slutkörd!

Kalmar, Kalmar, Kalmar...

Undertecknad befinner sig för tillfället åter hemma hos föräldrarna i Kalmar stad, staden där det alltid blåser motvind. Och det gör det verkligen idag! Fick en hel orkan i ansiktet när jag begav mig ut på en promenad med hundarna. Sassa försökte vända så fort vi kom utanför tomtgränsen men Nenya var som en yster kalv på grönbete eller så följde hon helt enkelt bara med dit vinden bar henne. Efter att ha dammsugat huset så sitter jag nu här i köket med datorn och ska väl skicka iväg anteckningarna efter dagens seminarium till mina kära vänner i gruppen så de också har lite koll på va vi faktiskt snacka om imorse.
Imorgon blir det jobb på pappas kontor... Ida ska leka revisor för en dag!... klipp och klistra i pappas dokument samt lyssna på ljudböcker.
Over and out for now!

Söndagsmys!

Home sweet home i Växjö! Min vovve sover sött på sängen brevid mig, själv tittar jag på Criminal minds och ska snart mysa ner mig i sängen! Har njutit av att vara bilburen i en vecka nu men imorgon bär det åter av till Kalmar för att hjälpa mor min med köks och badrums ritandet och val av mattor och annat skoj men först blir det seminarium och en tur till studievägledaren för att kanske bli lite klarare över valet som snart ska göras! Vad skall det bli mån tro.
Nu mys i sängen med min gosfia!
Var på besök hos föräldrarna i veckan och tog en bild på mitt barndomshem! Trevligt när snön smält bort... den mesta i alla fall.
Tog några bilder på sothögen me innan den försvinner...
såhär ser ett sopförråd ut när det har brunnit!
Vi har hittat soptunnan nu när snön smält!

Fullspäckad dag!

Hemma i min kära lägenhet efter en fulldag på annan ort. Denna lägenhet har numera helt nya persienner uppsatta som faktiskt går att vinkla så att jag inte längre måste välja antingen full insyn eller en kolsvart grotta. Började dagen med ett trevligt litet seminarium och efter att ha beundrat mina nya persienner så begav jag mig in till stan och frissan. Har varit ett sjujäkla väder i Växjö denna dag så satte mig på första bästa tåg mot Kalmar efter en god kinamiddag och våldgästade Jenny innan spexrepetitionerna som verkligen var en skrattfest denna afton. Njöt av varje sekund med mina underbara Kastare! <3

Läkarbesök

Jaha har återigen varit på besök hos farbror doktorn denna dag! Men fick uppskattat sällskap av min kära mamma! <3 Kändes återigen som jag blev hyfsat tagen på allvar så måste anse mig nöjd med besöket! Dom tappa 5 rör blod så känns som att de åtminstone har tagit prover nu. Fick reda på att det enda de kollat tidigare var njurfunktionen? Man börjar ju fundera över vad de tänkt på tidigare! Aja fick spendera lite tid med mamma även om det utspelade sig på vårdcentralen.
Kom hem och var väldigt baksugen så ställde mig och baka lite goda frukostbullar och sen av bara farten lagade jag lite hemmagjorda piroger till middag med! Får se vad kvällen bjuder på! Imorgon blir det seminarium, frissan och spexrep! Yey!! Borde sätta mig och repa lite repliker nu!

Go o glad såhär på kvällen!

Är riktigt nöjd och glad med mig själv ikväll! Varför då undrar ni säkert, jo för har varit på gymmet med Angelica så känner mig duktig! Förutom det så har det varit en ganska ordinär dag! Föreläsning imorse med film om Zimbardo's stanford experiment och promenixande i det vackra vädret.
En gooood nyhet är att min käre mor lyckats få en ny tid hos vårdcentralen och hon har även lyckats få reda på vad det är för prov de tagit på mig, de har tydligen kollat vätskebalansen! Say what? Man börjar undra va de tänker på. Men nu ska jag i alla fall dit igen på onsdag och detta tillsammans med en irriterad och stridsberedd mamma!
Here we come!

Huvudvärken har nått nya höjder!

Som rubriken anger, så har min ständige följeslagare, huvudvärken, nått nya enastående höjder och slog i princip undan fötterna på mig under tre dagar förra veckan!  Den håller på att driva mig till vansinne och förstör halva mitt liv just nu. Den andra halvan förstör jag nog själv genom att inte orka leva som jag vill göra eller genom att bryta ihop över den ständiga värken. Nej nu överdriver jag! Så illa är det väl kanske inte men galen blir jag i alla fall. Blev inget drömjobb för mig i sommar heller. Fick slutligen besked från ALV förra veckan men var nog lika så bra då det hade blivit oerhört stressigt att hinna med både det och spexet. För tillfället ser det ut att bli en ledig sommar för första gången på många år för har även tackat nej till jobb på Coop forum då jag inte trivts riktigt som jag önskat på senaste tiden. Kan bli intressant med en ledig sommar utan en massa jobb. Vi får väl se hur lång tid det tar innan jag blir tokig. Tänker bara söka jobb som jag verkligen vill ha och hittar jag inget så får det helt enkelt vara denna sommaren.
Nu ska jag bädda ner mig i min sköna säng och mysa med en bra film!

--- Ida's memoires --- Mitt i mina äventyr!

Skola, resor, hund och vardagsliv

RSS 2.0