Nedräkning till Jorden runt

ensamt...

Just nu känner jag mig verkligen superensam!! Var länge sen jag kände såhär... idioten i lägenheten ovan spelar idiotisk musik superhögt och sitter helt ensam i min lägenhet och kollar på melodifestivalen. Kan man känna sig mer uslig? Emil är på klassfest och jag e ensam hemma! Mamma ringde för någon timma sen och berätta att Ebba ska sova här så nu blir det att antingen sitta uppe och vänta på henne halva natten eller gå och lägga mig och sen inte kunna somna om när hpn väl kommer hit. Vilken vinn, vinn situation för mig!

När jag är ensam börjar jag alltid tänka. Just nu går tankarna till en person som jag saknar väldigt mycket. Jag hoppas att du om du läser detta förstår vem du är. Du gör mig alltid så glad och varm och jag hoppas du blir glad av att ha mig i ditt liv också.

Dagen har inte innehållit så mycket egentligen. Gick upp, käka frulle, kolla OS invigningen och sen så städa vi eftersom Emil skulle ha förfest här men sen så visa det sig att dom inte kom trots allt. Lite konstig stil egentligen för det är inte riktigt första gången det händer heller. Men det är nog bara jag som ställer in mig på saker och även om det är jobbigt så blir jag besviken när saker ändrar sig. Har i alla fall varit ensam sen klockan fem och eftersom jag inte är på 100% toppen humör så är det jobbigt. Sara tur att du kommer hem snart för jag längtar så mycket efter dig. Behöver ha någon som du att prata framtid med.

Nu blev det tyst där uppe.... undra va som hände! Aja nu ska jag kolla melodifestivalen!

Gå upp tidigt är verkligen inte min grej!!

Jaha då var denna fredag snart tillända och helgen är äntligen här... eller tja nu för tiden är det inte jättestor skillnad mellan vardag och helg eftersom jag måste plugga i alla fall och det inte skiljer sig så jättemycket fån vardagen. Hur som helst, denna dag har varit bra men tröttsam! Fick gå upp tidigt, ja i alla fall för mig, redan klockan halv sju ringde klockan men orka inte pallra mig upp fören sju. Va tvungen att va i skolan åtta för vi skulle ha seminarie och med alla denna snön måste jag cykla typ en kvart tidigare än vanligt alltså en halvtimma innan jag måste vara där. Men seminariet gick bra trots att jag ibland trodde jag skulle somna. Nu kan jag äntligen lägga den boken till handlingarna och det blir skönt för den boken var verkligen supertråkig!!!

Efter semenariet har jag mest legat halvdöd på soffan med Nenya sovande brevid mig. Men har hunnit läsa några sidor till i Europas krig, ta en promenad och baka kladdkaka. Det godaste som finns, nästan i alla fall. Det enda jag behöver för att må bra och jag är deppig är en bot kladdkaka eventuellt funkar en bit schweizernöt chocklad också.

Igår var första spexrepet. Vi gjorde inte så mycket, läste igenom manus, lärde känna varandra. Men det är skoj att vara igång i alla fall. Börjar repa på riktigt nästa vecka. Ska bli skoj. Nu är det dessutom bestämt att det blir soloboende till nästa år. Det är bara inte bestämt var... troligen blir det väl Växjö men jag kommer fortsätta hoppas på att Bjärnum blir min kommande destination. En annan möjlig plan är att åka utomlands med Sara. Vi får väl se vad framtiden har i sitt sköte. Emil kommer dock att bo kvar här oavsett så till hösten bor vi på varsitt håll så långt har vi bestämt och sen får vi se vad som händer med livet helt enkelt. Jag har insett att jag måste följa mitt hjärta och göra det som jag anser är rätt, inte vad som är enklast eller vad andra anser är rätt. Måste bara göra det på bästa sätt så jag inte sårar eller ställer till besvär för någon.

Imorgon blir det mer plugg efter en rejäl sovmorgon, OS invigningen inatt jue. Dessutom ska Emil ha förfest här på kvällen, det blir att kolla solo på melodifestivalen eller med Sassa och Nenya då såklart!
Nej nu får jag sova några timmar!

Goood natt!

Tiden bara går och går...

Okey jag har lyckats glömma bort att skriva i bloggen på snart ett år! Inte alltid så lätt att komma ihåg bara! =S
Jaja nu ska jag i alla fall försöka komma ihåg den lite bättre. Om man inte testar så...

Vad har hänt här då? Jo bor i Kalmar numera eller i alla fall i 4 månader till. Sen får vi se vart det bär av... Finns lite olika destinationer på kartan om man säger så. Jag har så mycket drömmar det är bara ett problem att lyckas uppfylla dem. Studerar på Linnéuniversitetet som det heter numera och läser internationella samhällsstudier. Har skaffat en liten valp som tar upp mycket tid. Men mestadels sitter jag hemma och tråkar. Finns inte mycket att göra speciellt inte med alla denna snön men men snart ska de väl försvinna och då kan man ut och gå i flera timmar igen. Blir förmodligen enklare att plugga när jag kan röra på mig mellan varven.

Ikväll är det första riktiga spexövningen. Ska bli toppenskoj att komma igång med Vårspexet. Vi har premiär i maj, den 8 och sen spelar vi den 11 och 12 också på Kalmar teater. I söndags hade vi kollationering. Det var verkligen kul att se vilka som ska spela vilka roller och läsa igenom manuset. Jag tror det kommer bli jättebra. Manuset är skoj och med lite övning ska vi nog till och med klara av omtagen. =S hehe...

Nej nu får jag nog ta itu med lite pluggande och kanske en promenad så Nenya får röra på sig...