Spännande tisdag!

Snart off till Kalmar för omstartslåts-skrivande med härliga gänget! Topp Tisdag med underliga inslag alltså! Hamnade på lunch med en massa universitetslärare från Kulturvetenskapliga institutionen. Skulle träffa Peter, dramalärare från Kalmar, och blev bjuden på lunch samt många intressanta samtal. Träffade min gamla lärare från förra våren Per Baun mfl. Något som alltid förvånar mig lika mycket är när folk känner igen mig från Arthur spexet men det är alltid väldigt roligt att få beröm. Dagens beröm var dessutom extra skoj då det kom från en lektor som jag inte har haft i något ämne. Han var väldigt entusiastisk och gav mig namnet på en massa folk jag borde kontakta för att vi borde spela spex i Växjö. Får se vad som händer med denna plötsliga utveckling. Han benämnde Kast som en fantastisk förening som alltid bjuder på bra föreställningar osv. och att jag var en enastående skådespelare. Blev helt röd i fejset av allt beröm men roligt var det!

Myskväll de lux!

Har haft en riktigt ordentlig myskväll denna afton tillsammans med Sara och Jenny! =D Kladdkaka chokladkaka ala Sara och glass kombinerat av en massa prat av olika natur från skola till hederligt tjejsnack. Härligt med massa prat och skratt, behövdes verkligen! Tända ljus och filmmys i all ära men inget går upp emot hederligt umgänge i goda vänners lag! <3 Birka resan är även ordentligt inplanerad vid detta laget och har verkligen slagit rot i allas våra tankar. Även den har potential att bli ett riktig guldkorn i vardagen! Vår, lycka, vänner och härligheter! Livet leker!


Be brave little one.
Make a wish for each sad little tear.
Hold your head up though no one is near
Someone's waiting for you.
Don't cry little one. 
There'll be a smile where a frown use to be
You'll be part of the love that you see.
Someone's waiting for you.
Always keep a little prayer in your pocket
and you're sure to see the light.
Soon there'll be joy and happiness 
and your little world will be bright
Have faith little one
'Til your hopes and your wishes come true.
You must try to be brave little one.
Someone's waiting to love you

<3

Du är den som alltid får mig att le

Du är den som jag ser upp till

Till dig skulle jag allt jag har ge

Du finns alltid där när jag behöver dig

Inte alltid nära men ändå alltid inom mig

Du tröstar när jag gråter

Du Lyssnar när jag talar

Du skrattar när jag skrattar

Vi är varandras motsatser

Och trots det så älskar jag dig

Du är den bästa vännen jag haft  och vad som än händer finns du alltid kvar inom mig

Free Willy! <3

Rädda Willy = Minnen! Världens mysigaste film eller filmer. Minns första gången jag såg den första filmen. Jag var typ 6-8 år och såg den tillsammans mer bror och faster Lotta upp i vardagsrummet. Lotta var av någon anledning i Sverige och barnvakt åt oss. Min vovve sover sött i sängen bredvid mig och snart ska nog även jag möta John Blund. Skönt att slippa vara ensam i lägenheten igen. Kan behöva en varm vovve nära när jag sett på för mycket Criminal Minds.

mmmm...

Chokladbollsbak i full gång!
Kladdigt värre!

Skåååne! =)

Har haft en mycket trevlig dag med en snabb dagsvisit i Skåneland eller mer exakt i Lund. Åkte dit för ett besök på Universitetets öppna hus. Mest för att känna lite på känslan för att försäkra mig om att jag valt rätt som stannar i Växjö till hösten. Klart, jag blev lite småsugen på Lund men tror ändå jag gör rätt. Efter någon timma vandrandes runt bland en massa informerande studenter blev jag uppmött av min gamla högstadieklasskompis och barndomsvän Sara, och vi begav oss ut på jakt efter någonstans att äta lunch. Det blev mycket snack om både nya och gamla tider, minnen, påhitt och vänner. Insåg att Sara, tillsammans med sin tvillingsyster Linn, är mina numera äldsta vänner. Känns konstigt att tänka så då det känns som vi inte skulle vara så gamla ännu. Vi kom fram till att det är 7-8 år sedan vi började umgås och hela fem år sedan vi slutade nian. Då jublade vi över att vandra ut genom skolans dörrar. Numera känns det inte lika hemskt när man ser tillbaka på det. Hann även med att se Mattias en kort sväng innan den pysen vandrade hemåt för att sova. Lyckades slå tre flugor i en smäll genom att både träffa mina vänner och kolla in skolan denna fina dag. Hade dock gjort en felbedömning av vädret innan jag gav mig hemifrån och hade en alldeles för varm jacka för Lunds vårväder. Dagens chock var att jag till och med hade tur med tåg och bussar. Morgontrött som jag är så vägrade jag gå upp när klockan ringde klockan sju, och låg kvar i en timme till efter att ha bestämt mig för att satsa på ett senare tåg. Straxt innan åtta kom jag även fram till att jag idag är lat och därför hellre tog bussen en timma för tidigt än att gå upp till Teleborg. Bussen gick som på räls och kom in 5 minuter tidigt vilket innebar att jag hann med tåget som jag hade valt bort till förmån för min sovmorgon. Hemresan gick lika smidigt. Tåget rullade in på Växjö station 6 minuter innan bussen ut till Campus gick. Tror detta var kompensation för min enorma otur med anslutningsbussar tidigare i veckan.
Min sena och smått oroliga sömn kombinerat med en, i mina ögon, tidig morgon har resulterat i att ögonen sedan jag kom hem känts som bly men ska envist hålla mig vaken ett tag till så jag garanterat somnar ikväll samt vänder tillbaka dygnet lite smått. Blev inspirerad av Emils påhitt från förra veckan och ställde mig att baka chokladbollar såhär på kvällskvisten. Blir ofta baksugen framåt åtta-nio tiden, förstår inte varför. Nu ska jag ta och krypa ner i min säng med onyttigheter och Criminal Minds eller kanske något mindre dramatiskt och mardrömsskapande. Imorgon är det spexrep igen!

--- Ida's memoires --- Mitt i mina äventyr!

Skola, resor, hund och vardagsliv

RSS 2.0